Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kullanılacak nefer skorsı 100 kişdobra aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, Yangın Merdiveni Kapısı ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Belirtilen bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu konuda titiz tutulmak gerekir. Çünkü 90 dakika Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye normal yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle uslu katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan süreçte, ışıklandırma Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin anlayışlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek bilgi işleme sürecine meydanda rıbindirimın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Yangın Kapısı Bilgileriniz hileındı. Teşekkürname Ederiz.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page